The Auratones, foto: PR.

Jazz on Sunday sluit seizoen met The Auratones

Aanstaande zondag sluit Jazz on Sunday het succesvolle seizoen af met een swingend concert van The Auratones. In tegenstelling tot de vaste locatie in café de Grote Beer, wordt dit speciale concert gegeven in de Four Reasons aan de Lange Mare. The Auratones hebben een grote reputatie opgebouwd, zowel in binnen- als buitenland en mixen soul-jazz met invloeden van latin- en wereldmuziek. Het resultaat is zeer swingende en ook goed dansbare muziek. Deze Nederlandse groep staat bekend om de enorme drive, uitstekende muziek, presentatie en humor op het podium en maakte grote furore op het Nord Sea Jazzfestival.

Het concert begint om 16.00 uur.  

Voorverkoopadressen: VelvetMusic, Nieuwe Rijn 34 en Henny’s Rits, Janvossensteeg 54-60,  Leiden.

Advertentie

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×