Coalitiebesprekingen verlopen 'constructief'

Afgelopen avond zijn de 10 Leidse fractievoorzitters opnieuw bijeen gekomen om over een afspiegelingscollege te praten. Volgens Paul van Meenen die namens zijn partij D66 het voortouw neemt in de besprekingen verlopen de gesprekken contructief. Inhoudelijk wil hij er niet al teveel over kwijt. Wel wordt er volgens Van Meenen nu voornamelijk over het proces gesproken en nog niet over de inhoud. Zaterdag praten de partijen weer verder. Van Meenen: “Voor die tijd moeten alle partijen wel iets inleveren, ook wijzelf.”

Advertentie

Leiden Collegeonderhandelingen 2010


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×