Foto: Voedselbank Leiden e.o.

Paas-Oproep Voedselbank Leiden

Met de Paasdagen in aantocht is de Leidse Voedselbank opzoek naar boter, kaas en eieren! Zuivelproducten zijn zeer schaars in de gratis voedselpakketten die de Voedselbank wekelijks uitdeelt aan 350 klanten. Volgens een woordvoerder was de oproep vorig jaar een groot succes: “Diverse particulieren en bedrijven hebben er toen voor gezorgd dat er voor alle klanten twee weken achter elkaar een grote doos eieren was. We hopen op herhaling van dit succes.” Men kan boter, kaas en eieren brengen op elke woensdagavond tussen 19.00-21.00 uur en elke donderdag tussen 10.00 en 17.00 uur naar de vestiging aan de Willem Barentszstraat 22, op bedrijventerrein De Waard.
Meer info: www.voedselbankleiden.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×