Kunstmarkt voor het Goede Doel

Aanstaande vrijdag vindt in het Gemeentecentrum aan de Lijtweg, een kunstmarkt plaats, waarvan de opbrengst bestemd is voor het ‘Ellen’s Children Fund’. Diverse amateur-kunstenaars verlenen hun medewerking aan de markt, die geopend is tussen 10.00 en 17.00 uur. ‘Ellen’s Children Fund’ is opgericht ter nagedachtenis aan Ellen Verweij uit Leiden en biedt hulp aan weeskinderen met AIDS in Afrika. Op de markt zijn diverse kunstzinnige artikelen te koop, van schilderijen tot keramiek en handwerk. Daarnaast zijn koffie, thee en broodjes verkrijgbaar. Rond 16.30 uur wordt de opbrengst bekendgemaakt.

Er is nog plaats voor enkele amateur kunstenaars. Men kan contact opnemen met Radius en vragen naar Annet Gijsman of Alice van Elk: www.radiuswelzijn.nl

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×