Vijf mannen aangehouden na poging beroving

In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 01.15 uur, heeft de politie vier jongmannen uit Leiden en één uit Voorhout aangehouden op verdenking van een poging tot beroving. De vijf, in de leeftijd van 16 tot en met 19 jaar, zaten in een auto en vroegen een 18-jarige Oegstgeestenaar, die bij een bushalte op de Rijnzichtweg stond te wachten, om geld en sigaretten. De jongen ging daar niet op in, waarop één van de mannen uitstapte en hem bedreigde. De Oegstgeestenaar rende weg, met de andere man op de hielen en passeerde op de Rhijngeesterstraatweg een politieauto. De achtervolger ging er direct vandoor en de politie zette de achtervolging in. Vervolgens reed de politie de auto met de vijf mannen klem en hield hen aan.

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×