Zeven automobilisten gesnapt op alcoholgebruik

De politie controleerde zaterdagavond en rond 01.00 uur ’s nachts 580 bestuurders bij de kruising Gooimeerlaan/Hallenweg en op de IJsselmeerlaan ter hoogte van de Drontermeerlaan. Zeven automobilisten bleken te diep in het glaasje gekeken te hebben en werden aangehouden. Een 49-jarige Leidenaar had ruim twee maal de toegestane hoeveelheid alcohol in het verkeer overschreden, een 59-jarige plaatsgenoot maakte het iets minder bont, maar had tóch teveel op. Datzelfde gold ook voor een 29-jarige man uit Hazerswoude-dorp en een 40-jarige Katwijker. Ook een 47-jarige bestuurder uit Zoetermeer scoorde het dubbele van de toegestane norm.

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×