'Speciale aanbieding' door 'Peen en Ui'

De stichting ‘Peen en Ui’ organiseert in samenwerking met de kunstenaars uit Kunstcentrum Haagweg 4, een bijzondere kunstmarkt, workshops en rondleidingen. Het Kunstcentrum Haagweg 4 viert namelijk haar 17- jarig jubileum en biedt bezoekers de unieke mogelijkheid om eens een kijkje te nemen in het pand en te zien, wat er allemaal achter de schermen plaatsvindt. Ruim 25 kunstenaars laten hun (betaalbare) werk zien. Architect Peter van Swieten verzorgt de rondleidingen en er zijn griezeltochten voor kinderen en volwassenen. Ook Kuiper en Berbée maken hun opwachting, er is volop muziek en er wordt op een bijzondere manier aan de innerlijke mens gedacht.

De feestelijke dag wordt gehouden op zaterdag 20 maart van 14.00 tot 2.00 uur.

Meer info en volledig programma: www.kunstcentrumhaagweg4.nl en www.peenenui.nl

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×