Gemeenteraad tegen jachthaven Broek- en Simontjespolder

De Leidse gemeenteraad is tegen de aanleg van een jachthaven in de Broek- en Simontjespolder. Op initiatief van de SP heeft de raad afgelopen vrijdag een brief naar de gemeente Teylingen gestuurd, met het verzoek geen jachthaven in de polder aan te leggen. De brief die is opgesteld door SP-raadslid Louk Rademaker, is door alle Leidse partijen ondertekend. Een paar weken geleden maakte Teylingen het plan bekend, om in de Broek- en Simontjespolder een jachthaven met maximaal 500 ligplaatsen te bouwen. Dit leidde tot veel protest bij een aantal politieke partijen en bewoners. Zo hangen overal in en om het bewuste gebied posters en worden er handtekeningenacties gehouden. Op de website //stopjachthaven.wordpress.com is meer informatie te vinden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×