Burgemeester bakt pannenkoeken

Vrijdagmiddag duikt burgemeester Lenferink de keuken in op pannenkoeken te bakken. Komende vrijdag en zaterdag wordt landelijk NL DOET gehouden. Dit is de opvolger van Make a Difference Day, de dag waarop veel mensen hun handen uit de mouwen steken als vrijwilliger. Ook dit keer laat een aantal leden van het college zich niet onbetuigd. Op vrijdagmiddag bakt de burgemeester pannenkoeken voor de vrijwilligers van Stichting Exodus Leiden. Op dat zelfde moment neemt ook wethouder Pieter van Woensel de koekenpan ter hand, om samen met studenten van de Hogeschool Leiden pannenkoeken te bakken bij Kidsclub Slaaghwijk. Ook GroenLinks en de teams Stadsleven en Sociaal Economisch beleid laten komend weekend de handen wapperen. In Leiden wordt NL DOET gecoördineerd door IDOE, dat zaterdag een groot evenement op de Haarlemmerstraat organiseert. Op www.idoe.nl is meer informatie over NL DOET te vinden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×