Piet Kranenburg geridderd

Leidenaar Piet Kranenburg is zaterdagavond in Den Haag geridderd. Na afloop van het Schaatsgala dat in de Uithof plaatsvond, werd hij door de Haagse locoburgemeester Rabin Baldewsingh getooid met de versierselen die horen bij de benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Kranenburg, die van 1982 tot 1990 gemeenteraadslid voor het Leidse CDA was, werd geridderd vanwege zijn grote inzet voor de Koninklijke Nederlandse Schaats Bond. Hij begon zijn loopbaan daar in 1984 als vrijwilliger bij allerlei wedstrijden. Later raakte hij ook betrokken bij het kunstschaatsen. Tenslotte was Kranenburg secretaris van een aantal organisatiecomités van grote internationale toernooien.

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×