Kijkje achter de schermen bij het Diac

Ter gelegenheid van de Landelijke Open Dag van de Zorg opent het Diaconessenhuis zaterdag allerlei deuren die normaal gesproken voor het publiek gesloten blijven. Bezoekers kunnen rondneuzen in de operatiekamers of een kijkje nemen op de afdelingen radiologie, pathologie, en elektrotechniek. Aanstaande en jonge ouders zijn welkom op de kraammarkt, waar zij allerlei workshops kunnen volgen. Wie dat wil kan daten met de diëtisten of aanschuiven bij de directie van het ziekenhuis. Werkzoekenden en mensen die een opleiding willen volgen, kunnen informatie krijgen van de personeelsfunctionaris en praktijkopleiders.

Ook voor kinderen is er van alles te beleven.

Het Diaconessenhuis is open tussen 10.00 en 16.00 uur. Het bezoek begint in de hal van de poliklinieken, waar iedereen een plattegrond en wat lekkers ontvangt. Op www.diaconessenhuis.nl/opendag staat meer informatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×