Feestje in schone Slaaghwijk

Al een hele tijd werken de gemeente, woningcorporaties en bewoners van de Slaaghwijk samen aan een schone, veilige wijk. Vanwege NL Schoon staken ze gistermiddag nog eens extra de handen uit de mouwen. Zwerfvuil werd verwijderd, en het groen werd bijgewerkt. De dag werd afgesloten met de feestelijke onthulling van een speeltoestel achter de Valkenhorst. Dit toestel en de bankjes er omheen zijn betaald door de Sleutels. De gemeente heeft voor kunstgras gezorgd. Om het feest compleet te maken, werd er limonade geschonken en stond er een springkussen. Ook was er muziek. De opkomst was met ruim 70 kinderen goed te noemen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×