Busreis naar Pools Toruñ

De stichting Stedenband Leiden-Toruñ organiseert in de herfstvakantie een reis naar de Poolse zusterstad van Leiden. Voor de twaalfde keer vertrekt er dan een bus met leden van maatschappelijke organisaties, sportverenigingen, culturele organisaties, scholen en individuele belangstellenden naar Toruñ, waar deelnemers kennis kunnen maken en contacten kunnen leggen met allerlei organisaties en bewoners. De bus vertrekt op dinsdagavond 19 oktober en rijdt Leiden op zondagmiddag 24 oktober weer binnen. Doordat de gemeente een deel van de reiskosten betaalt, zijn de deelnamekosten gering. Wie mee wil kan zich voor 10 mei aanmelden via greet.dusseldorp@hccnet.nl. In september wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd voor de deelnemers.    

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×