Samenwerking Zijlwijk met Engelse en Zweedse scholen

De Zijlwijkschool in de Leidse Merenwijk werkt de komende twee jaar samen met een school uit Zweden en twee scholen uit Engeland. De samenwerking bestaat uit zes projectmomenten, waarbij alle vier de scholen werken aan het Thema `Look! Learn! Live!’. Zo maken de leerlingen werkstukken, die onderling worden uitgewisseld. Volgende week donderdag en vrijdag bezoeken leerkrachten van de drie buitenlandse scholen de Zijlwijkschool. Daar zullen zij gastlessen verzorgen en door de leerlingen worden rondgeleid. De scholen hopen dat het over twee jaar mogelijk is ook een uitwisselingsproject voor leerlingen te verzorgen, zodat ook zij een kijkje op de andere scholen kunnen nemen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×