Scholieren wandelen voor water

Een groep van 115 kinderen doet woensdag mee aan “Wandelen voor Water”. Net als vorig jaar zullen de leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 van OBS Anne Frank 6 km wandelen, met 6 liter water op hun rug. “Wandelen voor Water” is een landelijk project, dat dit jaar voor de achtste keer georganiseerd wordt door Aqua for All, dat de opbrengst van de sponsorloop verdubbeld. “Wandelen voor Water” moet kinderen bewuster maken van het gebrek aan drinkwater en sanitair in de wereld. De kinderen krijgen met dat doel ook een gastles van een deskundige. De opbrengst van de tocht gaat naar een Godoschool in Kenia. Op www.annefrankleiden.nl/Kenya is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×