De groep Act of Mutiny, foto: PR.

Gevarieerd programma Open Podium Leiden-Noord

Volgende week zaterdag gaan de deuren van buurtcentrum de Kooi weer open voor een gevarieerd muzikaal programma, georganiseerd door Muziekcentrum Leiden-Noord. Het ‘singer/songwriters duo’ Michel en Marieke bijt de spits af en wordt gevolgd door de groep Act of Mutiny met liedjes over de zee en mooie close-harmony. ‘Au Fond Sonore’ brengt Franse chansons ten gehore en de avond wordt weer swingend afgesloten door de rockband Jaeger met zowel eigen nummers als covers van onder andere De Red Hot Chili Peppers.

Zaterdag 27 maart , aanvang 20.00 uur; de toegang is gratis. Buurtcentrum de Kooi, Driftstraat 49, Leiden.

Het volgende Open Podium is op zaterdag 29 mei. Wie ook een keer wil optreden kan contact opnemen met Maarten Witkam, tel. 071-5222798 / 5219637.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×