Jarig Nationaal Fonds Kinderhulp geeft gratis glossy uit

Speciaal ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van het Nationaal Fonds Kinderhulp is een gratis ‘mini-glossy’ onder de titel ‘GELUK!’ verschenen. Het magazine, dat aandacht besteedt aan het thema geluk in de breedste zin van het woord en aan het werk van Kinderhulp, is gratis verkrijgbaar bij de bibliotheek. Bovendien kan men het blad downloaden in PDF via de site. Er staan interviews in met onder andere Bridget Maasland, achtergrondverhalen van de kinderen, die door Kinderhulp zijn geholpen, een prijsvraag en nog veel meer. Meer info: www.kinderhulp.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×