Vandaag, om 12.00 uur, hebben burgemeester Lenferink en gedeputeerde Martin van Engelshoven-Huls, het startschot gegeven voor de spectaculaire opening van 'Leve de Vaarwegen en Waterlinies' in het kader van het provinciaal themajaar. Hoogtepunt van de opening was het spektakel 'Lopend vuur, stromend water', een visueel bombardement, uitgevoerd door jongleurs, steltlopers, vuurspuwers, acrobaten en een bijzondere zangeres. Daarnaast waren er diverse optredens van onder andere Zangeres Zosja el Rhazi (bekend van Idols), dichteres Pink Meltzer, Merle en Carlijn (Junior Songfestival), het smartlappenkoor 'Er welt een traan' en Fields of Wonder. De belangstelling was groot en ook voor de kinderen was er veel te beleven. Het weer werkte niet helemaal mee en na de vrij heldere start begon het helaas flink te regenen; het mocht de pret niet drukken!

Foto's: Marjo Heemskerk

Spectaculaire opening 'Leve de Vaarwegen en Waterlinies'

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×