Agressief rijgedrag en openstaande boetes

Gisteren heeft de politie twee Alphenaren van 23 en 26 jaar aangehouden op de Munnikenstraat na een wilde achtervolging. Agenten herkenden de 26-jarige bijrijder, die nog een flink aantal bekeuringen open had staan en probeerden de auto van het tweetal tot stoppen te manen. In plaats daarvan gingen zij ervandoor met een hoge snelheid, gierend door de bochten. De politieauto volgde het tweetal met de sirene aan. Op de Bontekoestraat kwamen de mannen bijna in aanrijding met een tegemoetkomende auto. De bestuurder reed weer terug, via de Kortanaerstraat naar de Munnikenstraat, waar hij geblokkerd werd doordat een andere auto midden op de weg stond. De bestuurder werd aangehouden vanwege zijn gevaarlijke rijgedrag en het negeren van een stopteken. De bijrijder werd aangehouden voor de openstaande boetes.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×