Inbrekers belanden in de sloot

Afgelopen zaterdagavond heeft de politie een 23-jarige Leidenaar en een 25-jarige Sassenheimer aangehouden op verdenking van het plegen van twee inbraken. Eerder op de avond kreeg de politie een melding van een inbraak aan de Loosterweg. Daar aangekomen zagen ze twee mannen op een scooter met hoge snelheid richting Lisse wegrijden. In de buurt van tuincentrum Overvecht kwam de scooter met de twee voortvluchtigen in een sloot terecht. Enkele minuten later troffen agenten, na wederom een melding van een inbraak, twee doorweekte inbrekers aan op de eerste etage van een woning aan de Nic. Damesstraat. Tijdens de vlucht van het tweetal werd een politiehelikopter en een speurhond ingezet. De politie doet verder onderzoek.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×