Laura Vane & The Vipertones te gast bij Leidse Q-bus

De virtuoze Engelse zangeres en haar Nederlandse band The Vipertones zullen op 26 maart een swingend concert geven in de Leidse Q-bus. Vane en haar groep zijn bekend van hun optreden bij het televisieprogramma ‘De wereld draait door’ en Giel Beelen en hebben een vliegende start gemaakt. Het debuutalbum werd unaniem enthousiast ontvangen en daarna ging het hard. Vane speelde met haar Vipertones op talloze festivals en podia in Nederland, Duitsland, Griekenland en de UK. Eerder dit jaar verschenen op een origineel 45 toeren-single de onweerstaanbaar dansbare tracks ‘Steam’ en ‘Man of the Word’. The Vipertones is een 8-mans formatie, inclusief blazers en hammond orgel. De groep gaat deze lente ongetwijfeld Nederland verder veroveren.

Het concert begint om 21.30 uur (deur open om 20.30 uur)
Voorverkoop: Plato, Velvet, @theMovies, reserveren: 06-249 227 06

Meer info: www.lauravaneandthevipertones.com

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×