Nieuwe website de Sleutels gelanceerd

Woningcorporatie de Sleutels heeft een nieuwe website. Via www.desleutels.nl kunnen bewoners nu online een reparatie melden of andere woonzaken regelen. Bovendien is op de nieuwe site het woningaanbod van Woonzicht in te zien. Ook geeft de site een overzicht van activiteiten in de verschillende wijken van Leiden. Hoewel de website al in de lucht is, is hij nog niet klaar. Binnenkort wordt hij uitgebreid met Mijn Sleutels, een mogelijkheid om de persoonlijke gegevens in te zien en te wijzigen. Wie geen computer heeft en de site toch wil bezoeken, kan plaatsnemen achter de computer in de Woonwinkel aan Langegracht 70a. De Sleutels heeft de site laten testen door een huurderspanel. Dit reageerde positief.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×