Veel mensen actief tijdens NL DOET

Afgelopen vrijdag en zaterdag hebben heel wat mensen meegedaan aan de landelijke vrijwilligersactie NL DOET. Niet alleen de politieke partijen en de gemeenteambtenaren lieten zich van hun beste kant zien, ook het bedrijfsleven en scholen gingen aan de slag. Op vrijdag deden de docenten en studenten van het ROC aan het Rapenburg vrijwillig mee. Ze speelden bordspelen met ouderen, maakten kostuums en promotiemateriaal voor een modeshow en knapten een speeltuin op.

Op zaterdag was het de beurt aan 90 medewerkers van de Rabobank. Zij gingen vrijwillig aan de slag bij zes verschillende projecten. Een groep bezocht samen met cliënten van Stichting De Binnenvest een museum. Anderen knapten speeltuinen en een voetbalveld op. Ook wandelde een groep met ouderen, ondanks het slechte weer.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×