Gratis compost scheppen op twee locaties in Leiden

Aanstaande zaterdag kunnen tuinliefhebbers in Leiden op twee locaties gratis compost scheppen. De voorraad is beperkt en alleen bestemd voor particulieren. Een emmer of plastik zak meenemen wordt aanbevolen, want het gaat hier niet om voorverpakte compost. Van 09.00 tot 15.00 uur kan men terecht bij: Parkeerterrein Buurtcentrum Vogelvlucht, Boshuizerlaan 5 en Parkeerterrein Voetbalvereniging Lugdunum, Oegstgeesterweg 3. Op deze laatst genoemde locatie zal wethouder Gerda van den Berg aanwezig zijn, om te helpen met het vullen van emmers en zakken. Hiermee bedankt de wethouder de inwoners van de Sleutelstad, voor het gescheiden inzamelen van huishoudelijk afval.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×