De drie prijswinnaars en de winnende foto, foto's: Sleutelstad

Kleurrijk Leiden in beeld gebracht

Op het ‘Colour Your Mind festival 2010’, dat afgelopen zondag gehouden werd in de Pieterskerk, zijn de winnaars bekend gemaakt van de fotowedstrijd ‘Kleurrijk Leiden’. De foto’s geven de eigen impressies van een kleurrijke stad weer van 20 genomineerden. Burgemeester Lenferink, geassisteerd door twee juryleden, ging alle geëxposeerde foto’s zorgvuldig langs en beoordeelde de foto’s op de gevraagde criteria: Leids en kleurrijk in de breedste zin van het woord. John van Schie won de derde prijs met zijn foto van een multicultureel koppel, onmiskenbaar gefotografeerd in de Leidse binnenstad. Annelies van Gestel fotografeerde een van haar ‘gekleurde’ cursisten op het ijs met knal oranje schaatsen aan. De hoofdprijs, een Ipod Nano, ging naar collega Kunst & Cultuur van Sleutelstad.nl, Jacqueline Borg. Haar foto laat een bont gezelschap zien, dat met overduidelijk plezier een voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal volgt en viert op een typisch Leids pleintje.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×