Mishandeling op A4

Een 36-jarige man uit Vlaardingen is gisteren aangehouden op verdenking van mishandeling. De aanleiding was een verkeersincident, dat omstreeks 16.00 uur plaatsvond op de A4 ter hoogte van Leiderdorp. Een 36-jarige automobilist uit Delfgauw probeerde een invoegmanoeuvre naar rechts te maken, maar werd daarbij gehinderd door een auto naast hem. De inzittenden van deze auto waren drukker bezig met het provoceren van de ‘invoeger’, dan met het verkeer om hen heen en botsten tegen een auto, die voor hen reed. Hierna volgde een woordenwisseling met de automobilist uit Delfgauw en werd deze geslagen. Het slachtoffer belde de politie, die de man uit Vlaardingen aanhield.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×