Wildplasser mishandelt echtpaar

Gisteravond, omstreeks 20.50 uur, heeft de politie een 34-jarige man uit Noordwijk aangehouden, die in de Ambonstraat een Leids echtpaar mishandelde. Het echtpaar maakte een opmerking tegen de man, omdat hij tegen een huis stond te urineren. De wildplasser pikte dat niet en gooide de Leidenaar tegen de grond en sloeg hem daarna meerdere malen in het gezicht. De echtgenote van het slachtoffer sloeg met haar stok op de rug van de belager en werd vervolgens zelf ook op de grond gegooid. De kleren van de vrouw waren hierbij gescheurd en zij had zich flink bezeerd. Een vriend van de agressieveling probeerde tevergeefs ook nog te helpen. Het echtpaar heeft aangifte gedaan.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×