Zoektocht naar ultieme droomslloot

Het hoogheemraadschap van Rijnland is op zoek naar de ultieme droomsloot en heeft met dat doel een wedstrijd uitgeschreven. Het hoogheemraadschap draagt zorg voor ongeveer 200 polders en houdt het water tegen met behulp van dijken en duinen. Ook houdt Rijnland de waterkwaliteit op peil, door afvalwater te zuiveren. In de zoektocht naar de ultieme droomsloot, is het hoogheemraadschap op zoek naar sloten waarin de waterkwaliteit goed is en waarin planten en dieren het naar hun zin hebben. Particulieren, bedrijven, slooteigenaren, agrariërs en anderen kunnen hun sloot vanaf tweede paasdag aanmelden via www.rijnland.net/droomsloot. De winnaar wint een rondvaart over de Nieuwkoopse Plassen.

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×