Zwaar beschonken automobiliste laat visitekaartje achter

Een 42-jarige dronken vrouw uit Noordwijk, liet zich vannacht makkelijk vinden. Rond 02.50 uur kreeg de politie de melding dat de wegafzetting bij de kruising Duinwetering/ Van de Mortelstraat aan gort gereden was. Een aantal met water gevulde verkeersgeleiders was kapot. Bij de brokstukken lag ook een kentekenplaat. De politie ging na op welk adres het kenteken geregistreerd stond. Vlakbij het bewuste huis, stond een auto die aan de voorkant was beschadigd en waarvan een kentekenplaat ontbrak. De bewoonster die de auto bestuurd had, moest blazen. Ze blies 820 ug/l, bijna vier keer zoveel als toegestaan is. Ze werd aangehouden en moest haar rijbewijs inleveren.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×