Vrouw bedreigd en beroofd

Een 42-jarige Leidse is gisteren bedreigd en beroofd door twee jongens. Rond 21.30 uur stapte ze uit haar auto op de Pieter de La Courtstraat. Daar werd ze benaderd door de twee jongens die vanuit de richting van de Herenstraat kwamen lopen. Ze bedreigden de Leidse en vroegen om geld. Het slachtoffer had minder dan €10 bij zich. Zodra de twee dit kleine bedrag in ontvangst genomen hadden, liepen ze verder richting Lindestraat. De vrouw heeft de politie gewaarschuwd. Een zoektocht naar de daders leverde echter niets op. De politie verzoekt iedereen die iets gezien heeft, dit te melden via 0900-8844. Beide jongens zijn ongeveer 1,75 m lang en droegen op het moment van de roof een donkere broek. Ook hadden ze alle twee hun capuchon over hun hoofd getrokken. De jas van één van de jongens was grijs met zwarte strepen, die blokjes vormen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×