In het kader van het 100-jarig bestaan van de Nederlandse Padvinderij, organiseerde de scoutinggroep St Jozef vandaag op de Beestenmarkt een bijzonder geschiedenisspel. Iedere stand vertegenwoordigde een belangrijke gebeurtenis of periode in de geschiedenis, waaraan alle kinderen tussen de 4 en de 15 jaar konden deelnemen. Soms leverde dat bijna echte, bloederige taferelen op, zoals bij de 'Anatomische les'. Het was wat koud, maar gelukkig droog en de kinderen konden tot 16.00 uur genieten van het uitgebreide aanbod van nu eens leuke geschiedenislessen. Natuurlijk was er ook lekker veel te snoepen op deze leerzame en vooral leuke middag.

Foto's: Emile van Aelst.

Scouting Sint Jozef organiseert geschiedenisspel

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×