Bandleider Simon Dubbelaar en Inspecteur- Generaal der Krijgsmacht, Luitenant-Generaal A.C. Oostendorp; Foto's: Emile van Aelst.

Gemeente afwezig op lustrumconcert The Band of Liberation

Gisteren vond in de Hooglandse Kerk het lustrumconcert van The Band of Liberation plaats, waarmee ‘Leiden 65 jaar Vrij’ werd gevierd. Aanwezig waren vele oudstrijders en veteranen. Eregast was Inspecteur- Generaal der Krijgsmacht, Luitenant-Generaal A.C. Oostendorp. Bandleider Simon Dubbelaar toonde zich teleurgesteld over de totale afwezigheid van de gemeente Leiden. Samen met zijn broer, Hans Dubbelaar, werd hij onderscheiden voor het vele goede werk, verricht gedurende de afgelopen 10 jaar. Het lustrumconcert werd live opgenomen. Eregast Oostendorp ontving het eerste exemplaar van deze nieuwe cd en moest het nog even doen met het lege hoesje. In totaal waren er ongeveer zo’n 700 belangstellenden aanwezig.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×