Drie 'gasten' uit Nieuwerkerk aan den IJssel aangehouden voor geweldpleging

In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 02.40 uur, heeft de politie drie ‘gasten’ uit Nieuwerkerk aan den IJssel aangehouden op verdenking van geweldpleging. Het drietal, in de leeftijd van 19 tot 20 jaar, was een avondje opstap in Leiden en gedroeg zich vervelend en agressief. In de Breestraat sloeg een van hen een 20-jarige man uit Delft in het gezicht, nadat hij gereageerd had op hun vervelende opmerkingen richting zijn vriendin. Het drietal rende richting het Rapenburg en werd korte tijd later aangehouden op basis van het signalement.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×