Extra parkeerplaatsen op drukke momenten

Op zaterdag zijn er voortaan 2.000 extra parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers van de binnenstad. Afgelopen zaterdag openden de garages van de universiteit aan de Maliebaan, van het LUMC aan de Albinusdreef en die van De Raad Vastgoed aan de Anthony Fokkerweg voor het eerst hun deuren voor het winkelend publiek. De garage van de universiteit is ook op koopavond en op zondag open en die van het LUMC is ook op zondag beschikbaar. Verder is er op het voormalig NUON-terrein aan de Langegracht een parkeerterrein geopend dat plaats biedt aan 70 auto’s. De Morspoortgarage en de garage van het ROC bij de Lammenschans, die in de maak zijn, gaan ruimte bieden aan in totaal zo’n 800 auto’s.

Op www.leiden.nl/parkeren is meer informatie te vinden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×