Potlood op papier, studie, foto: PR.

Elisa Pesapane toont werk in LAKgalerie

Elisa Pesapane (1979) heeft een Nederlandse vader en een Italiaanse moeder en draagt twee culturen met zich mee. Naast haar studie Italiaanse taal en cultuur aan de Universiteit Leiden, volgde zij een vooropleiding aan de Rietveld Academie en studeerde af, in 2004, aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Haar tweetaligheid beschouwt de kunstenaar als een groot cadeau en als een groot verdriet en vormt naar haar zeggen de basis voor haar kunstenaarschap. Pesapane schildert portretten in opdracht en kiest voor haar vrije portretten bijzondere expressies. Voor haar schilderijen maakt ze studies in potlood met een mooie, heldere hand van schetsen. Haar werk is te bewonderen bij de LAKgalerie van 3 april tot en met 15 mei.

De opening vindt plaats op 3 april om 16.00 uur. Meer info over de kunstenaar: www.elisapesapane.com.

Meer info en openingstijden: www.laktheater.nl

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×