Man verstopt drugs in onderbroek

Via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie een 26-jarige Leidenaar op het spoor, die in drugs zou handelen. De politie hield de man gisteravond rond 18.00 uur aan op de Rijnsburgersingel, waar hij op zijn brommer langsreed. Op de vraag van de agenten, of hij drugs bij zich had antwoordde de Leidenaar ontkennend. Tijdens de fouillering werd er een flink geldbedrag aangetroffen in zijn jaszak, maar bovendien bleek de man ruim 100 bolletjes harddrugs bij zich te dragen, namelijk in zijn onderbroek. Een stukje van een plasticzakje kwam boven de onderbroek uit en zo viel hij door de mand. De politie nam het geld en de drugs in beslag en de man is ingesloten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×