Gewapende overval in woning

Afgelopen nacht, rond 04.45 uur, zijn twee bewoners van een woning aan de Schippersvaartweg, overvallen door een groepje gemaskerde mannen. De mannen drongen de woning binnen en bedreigden de bewoners met een wapen. Toen het groepje met de buit verdwenen was, waarschuwden de slachtoffers de politie, die in de omgeving naar de daders heeft gezocht en verschillende auto’s controleerde. De technische en tactische recherche hebben onderzoek gedaan. De politie vraagt getuigen, die in de nacht van de overval of in de dagen daarvoor iets opvallends hebben gezien, contact op te nemen via 0900-8844.

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×