Bezopen Duitser klemgereden

Een alerte automobilist heeft gistermiddag een zwaar beschonken Duitser klemgereden. Rond 17.35 uur kreeg de politie het verzoek naar de Lageweg te komen. Een automobilist had daar een medeweggebruiker klemgereden, omdat hij hem slingerend over de weg had zien rijden en vermoedde dat er alcohol in het spel was. De politie trof de klemgereden auto stilstaand aan. De bestuurder, een 36-jarige Duitser, zat nog achter het stuur. Hij moest mee naar het politiebureau, waar hij 1165 ug/l blies. Hij had ruim vijf keer zoveel gedronken als is toegestaan. Zijn rijbewijs werd ingenomen en hij kreeg een proces-verbaal aan zijn broek. De Duitser verklaarde dat hij vond dat hij nog prima kon rijden. De politie was het daar niet mee eens en is de alerte automobilist die hem klemreed zeer dankbaar.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×