Getuigen mishandeling Katwijker gezocht

Omdat de verklaringen tegenstrijdig zijn, is de politie op zoek naar getuigen van de mishandeling van een Katwijker. Op woensdagochtend rond 10.45 uur reed de 60-jarige man over de Koningin Julianalaan, komend vanaf de Boslaan. Op de voorrangsweg wilde een 25-jarige plaatsgenoot voor hem langsrijden. Dit lukte niet. De 25-jarige vond dat vervelend. Volgens getuigen haalde hij de 60-jarige in, waarna hij voor hem stil ging staan. De 60-jarige moest dus ook stoppen. Hierna mishandelde de 25-jarige zijn oudere plaatsgenoot. Hij vervolgde zijn weg en de politie werd gewaarschuwd. Die middag meldde de 25-jarige zich bij het bureau. Zijn verklaring over de zaak is echter anders dan die van de getuigen. De politie wil daarom graag spreken met getuigen die zich tot nu toe niet hebben gemeld. Zij kunnen bellen naar 0900-8844.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×