Brute straatroof levert niets op

Een brute straatroof heeft gisteravond niets opgeleverd. Rond 23.25 uur fietste een 18-jarige Voorschotenaar over de Zwaluwweg in zijn woonplaats. Hij werd gepasseerd door twee jongens op een scooter, die vanuit de richting van de Molenweg kwamen. Even later keerde het tweetal om, en reed terug naar de Voorschotenaar. Hij kreeg een trap en viel op de grond. Toen de jongen weer opstond, zag hij de twee belagers naast hem staan. Ze doorzochten zijn zakken, maar vonden niets. Nadat het slachtoffer een stoot tegen zijn schouders geïncasseerd had, stapten de twee weer op hun scooter en verdwenen richting Molenweg. De politie verzoekt getuigen zich te melden via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×