Jongen geslagen op Grent

Een 18-jarige Voorhouter is vannacht op de Grent in Noordwijk mishandeld. De man kwam uit een discotheek en wilde een taxibusje instappen, samen met zijn vrienden. Voordat hij instapte, werd hij gepasseerd door een groepje jongeren. Eén van hen maakte een opmerking naar de Voorhouter. Deze maakte een opmerking terug, wat niet door de passerende jongen gewaardeerd werd. De 18-jarige kreeg een klap in zijn gezicht, waarna er een korte vechtpartij ontstond. Nadat de groep jongens weggelopen was, belde het slachtoffer de politie. De toegesnelde agenten konden de dader niet meer vinden. Wie weet wie verantwoordelijk voor de mishandeling is, kan bellen naar 0900-8844, of naar Meld Misdaad Anoniem.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×