GroenLinks wil binnenstad afsluiten op autovrije zondag.

GroenLinks wil dat de binnenstad op autovrije zondag helemaal wordt afgesloten voor auto’s. Tijdens de vergadering van de commissie Leefbaarheid en Bereikbaarheid van aanstaande donderdag, zal de partij dan ook een motie indienen. Burgemeester en wethouders hebben besloten alleen de pleinen en straten waar activiteiten plaatsvinden op 12 september af te sluiten voor het verkeer. GroenLinks vindt dat ze op die manier de autovrije zondag degraderen tot straatfeest. Bovendien heeft de partij het gevoel dat het college de stichting die de autovrije zondag in Leiden organiseert, de kans wil ontnemen zich nogmaals te presenteren, voordat de subsidie volgend jaar opnieuw vastgesteld wordt.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×