Knekker en Willie Water reservoir bij Boerhaave

De knekker en het Willie Water reservoir zijn binnenkort te bewonderen bij Museum Boerhaave. De knuffelbare wekker en het ingenieusewatertransportsysteem, zijn twee van de twaalf uitvindingen die genomineerd zijn voor de Willie Wortel Wedstrijd. Voor deze uitvinderswedstrijd stuurden ruim honderd middelbare scholieren een uitvinding in. Andere uitvindingen die in het museum te zien zijn, zijn eetbare cakevormpjes en loopkrukken die licht geven.

De tentoonstelling is tussen 15 april en 30 mei te bewonderen. Op woensdag 14 april bepaalt de jury wie de wedstrijd wint. De burgemeester reikt dan de hoofdprijs uit.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×