Kassa voor Leidse politie bij controles op Steenstraat

Bij controles heeft de politie tientallen bekeuringen uitgeschreven aan automobilisten die vanaf de Steenstraat de Stationsweg inrijden om vervolgens halverwege te keren om de Morssingel op te rijden. Hierdoor ontstaan volgens de politie gevaarlijke situaties voor onder andere de bussen en wordt het overige verkeer ernstig gehinderd. De politie blijft hier de komende tijd op controleren. De boete bedraagt minimaal 90 euro, maar kan hoger uitvallen omdat er vaak ook andere overtredingen worden begaan, zoals het negeren van de verplichting rijrichting.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×