Politie schiet gedetineerde in been

Gisteravond heeft de politie in de Merenwijk een veroordeelde man neergeschoten. Het ging om een gedetineerde die op 26 maart niet was teruggekeerd van een verlof. De man zat en straf uit van 16 maanden voor een gewelds- en vermogensdelict. Agenten herkenden de man toen hij in een auto door de Merenwijk reed en zetten de achtervolging in. De man ging er vandoor en ramde daarbij een andere auto. Vervolgens rende hij weg en probeerde via tuinen en een woning aan de politie te ontkomen. Om hem te stoppen, werd hij uiteindelijk door de politie neergeschoten. Hij werd daarbij in zijn been getroffen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×