Open dag bij Golfclub Kagerzoom

Wie kennis wil maken met de golfsport, kan een kijkje nemen bij Kagerzoom. Deze Teylingse golfclub die vlakbij de Merenwijk en de Broek- en Simontjespolder ligt, houdt volgende week zondag een open dag. Iedereen van jong tot oud kan kennis maken met de verschillende facetten van de golfsport, zoals het putten, chippen en swingen. Ook wordt er koffie met iets lekkers geserveerd, is er informatie verkrijgbaar over lidmaatschap en golflessen en kunnen bezoekers een les winnen. De open dag duurt van 12.00 tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen die een balletje wil slaan. De baan ligt aan Veerpolder 20. Het adres van de website is www.kagerzoom.nl

Advertentie

Regio Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×