Symposia verstand en gevoel

Het Instituut Psychologie organiseert de komende tijd drie symposia rond het lustrumthema van de universiteit `Ratio & Emotie’. Deze symposia zijn toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in psychologie. Op 21 april staan vier sprekers stil bij de vraag of gedachten iemand zieker kunnen maken. Daarbij gaan zij uit van recent onderzoek. Op 26 mei gaan sprekers in op de rol van emotie in de menselijke cognitie. Het symposium van 9 juni tenslotte gaat over de wijze waarop economische beslissingen worden genomen en de emoties die daarbij spelen.

De symposia vinden alle drie plaats op woensdagmiddagen tussen 14.00 en 17.00 uur en worden gehouden in het Pieter de la Courtgebouw aan Wassenaarseweg 52.

Op www.psychologie.leidenuniv.nl/lustrumsymposia zijn de programma’s te vinden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×