K&G opent seizoen groots

Voor de Chr. Muziekvereniging Kunst en Genoegen zit het speelseizoen er weer aan te komen. Volgende week zaterdag wordt de opening van het seizoen groots gevierd. Jong K&G en Show- and Marchingband K&G vertrekken aan het eind van de ochtend bij het clubgebouw aan de J.C. de Rijpstraat en komen na een streetparade door het centrum, op het Stadhuisplein. Hier zullen ze samen met podiumorkest K&G 3 om 12.00 uur het seizoen openen. De drie orkesten laten om beurten horen welke werken zij in de wintermaanden hebben ingestudeerd. Halverwege het programma presenteren ze de nieuwe DVD. Hierop staan onder andere beelden van het in augustus gehouden Muziek Concours en delen van een show in de Pieterskerk.

Het programma op het Stadhuisplein eindigt met een gezamenlijk optreden van de drie orkesten. Dat betekent dat 150 muzikanten samen zullen spelen. Daarna vertrekken Jong K&G en the Show- and Marchingband voor een tweede streetparade door de stad, die eindigt bij het clubhuis.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×