Abraham Flippo verlaat de gemeentepolitiek om plek te maken voor de jongeren in zijn partij, het CDA. (Foto: CDA Leiden).

Abraham Filippo (CDA) verlaat politiek

Abraham Flippo, de nummer 5 van het CDA, verlaat de Leidse politiek. Flippo werd door het verlies van het CDA bij de verkiezingen niet in de raad gekozen, maar maakte een goede kans om alsnog een zetel te bemachtigen als Jan-Jaap de Haan weer wethouder wordt. Zover komt het dus niet. Flippo heeft zijn partij laten weten niet meer beschikbaar te zijn. Daarmee wordt de vijfde plaats bij het CDA ingenomen door Patrick Meijer die nu duo-raadslid is.

De 57-jarige Flippo zat 8 jaar in de Leidse raad en werd alom gewaardeerd door zijn enorme dossierkennis. Door D66 Leiden werd hij vorig jaar nog gekozen tot ‘raadslid van het jaar’. Nu wil hij plaats maken voor de jonge garde binnen zijn partij.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×