Appartementen, kantoren en winkels op Big Boss locatie

Het ene na het andere bouwplan werd de afgelopen jaren door de gemeente Leiden afgeschoten, waardoor de zogenaamde ‘Big Boss locatie’ aan de Maredijk langs de Haarlemmertrekvaart steeds verder verpauperde en diverse malen van eigenaar veranderde doordat teleurgestelde projectontwikkelaars er geen brood meer in zagen. Eind vorig jaar ging het college dan eindelijk akkoord met het aangepaste bouwplan van Veursche III BV. Deze dochteronderneming van Niersman uit Voorschoten gaat er 106 koopappartementen bouwen met een ondergrondse parkeergarage. Ook komt er op het terrein 2100 m2 kantoor- en commerciele ruimte.

Voordat de bouw kan beginnen moet de gemeente nog vrijstelling verlenen op het bestemmingsplan, omdat de plannen daarmee in strijd zijn. Het nieuwe bestemmingsplan voor het gebied wordt eind 2010 van kracht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×